Convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer 2018

Ja es poden presentar les sol·licituds a l’Oficina d’Habitatge d’Olot. S’han programat sessions informatives i un espai d’atenció a la planta baixa de l’Ajuntament.
Ja s’ha obert una nova convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer per aquest 2018. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat divendres 18 de maig de 2018 la convocatòria de subvencions a les que es poden acollir totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament i que compleixin els requisits establerts sobre el preu del lloguer objecte de subvenció i els ingressos de la renda familiar. L’import d’aquest ajut correspon al 40% del preu del lloguer mensual i pot arribar a un màxim de 200 euros mensuals, o sigui 2.400 euros anuals. Pel que fa als requisits sobre el preu del lloguer, el límit mensual per als habitatges de les comarques gironines no pot superar els 500 euros.

Amb l’obertura de la convocatòria, l’Ajuntament d’Olot posa en marxa un seguit de mesures per millorar l’atenció i informació a possibles beneficiaris. Des de l’Oficina d’Habitatge d’Olot s’ofereixen sessions informatives per a les persones interessades. S’informarà dels requisits de la convocatòria i de la documentació i terminis de presentació de les sol·licituds en unes trobades que tindran lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot en horaris de matí i tarda. A més, L’Oficina d’Habitatge disposarà d’un espai reservat a aquesta finalitat a la planta baixa del Consistori, d’aquesta manera, l’atenció presencial per a la tramitació de les subvencions per al pagament al lloguer es realitzarà en un espai diferenciat de l’Oficina perquè aquesta pugui continuar amb la seva activitat diària, des del primer pis de l’Ajuntament. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de juny. Per a més informació sobre la convocatòria i les sessions informatives cal posar-se en contacte amb l’Oficina d’Habitatge d’Olot.

L’atenció presencial per a la tramitació de les subvencions per al pagament del lloguer es realitzarà a la SALA Leonci Quera, ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament d’Olot (entrant a la esquerra – sota les escales), de DILLUNS a DIVENDRES de 08:00 a 15:00 h i també els DIMARTS i DIJOUS de 15:00 a 18:00 h. Del 25 al 29 de juny l’horari serà de 08:00 a 15:00 h.

Es realitzaran sessions periòdiques d’informació, sense inscripció prèvia, a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Olot (1a planta), segons el següent calendari:

Fulletó Informatiu

Transf_banc

Subvencio_Lloguer

Per tal d’evitar esperes innecessàries, es podrà demanar CITA PRÈVIA a través de http://citaprevia.olot.cat

 

6 thoughts on “Convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer 2018”

 1. Bon dia, era per fer una pregunta: la meva mare viu sola en una casa de lloguer, paga uns 380 € i ella cobra entre jubilada i viuda uns 800 €. Te dret a demanar l’ajuda del lloguer?????

  Esperant resposta.

  Marta

 2. Bon dia
  Tinc pendent de canviar el padró. Ho puc sol.licitar ara i després demanar l’ajut?
  Estic divorciada i amb custòdia compartida de la meva filla que ja té 18 anys. Ella està empadronada a casa del seu pare. Què cal portar en aquest cas?

  Moltes gràcies

 3. Buenas tardes

  Me he dado cuenta q han pasado las jornadas informativas , me podrian enviar el folleto de la documentacion y el limite de ingresos de la unidad familiar para acceder a la ayuda

  Cordial saludo

 4. Em pideu dir quant heu actualitzat aquesta pág? Vaig mirar- ho pel maig i em sortia 450 euros el preu del lloguer al qual s’ ajudava i ara diu que eren 500€ i com dic..no sortia fins fa poc.
  Gràcies

 5. Em podeu dir quant heu actualitzat aquesta pág? Vaig mirar- ho pel maig i em sortia 450 euros el preu del lloguer al qual s’ ajudava i ara diu que eren 500€ i com dic..no sortia fins fa poc.
  Gràcies

 6. Hola en girona con una amiga ,y mi gustaria de vivir sola pero tengo una ivalidez de 48% y mi paga es de 618,00 euros al mes.Me gustaria de poder vivir en olot ,pero como puedo conseguir una ajuda para tener un piso de alquiler? Donde tengo que pedir?ya no puedo vivir con esa amigo ,nesecito de ajuda por favor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *